Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator från Aiana marknadsföring hjälper ert företag med en helhetslösning. Vi kan hjälpa er med allt från att skapa en marknadsstrategi med förslag på hur ni själv kan arbeta med er digitala närvaro till att vi sköter all er digitala marknadsföring.

Marknadskoordinatorn hjälper er med SEO, Google Adwords och sociala kanaler och skapar en marknadsplan för er digitala närvaro. Vi hjälper stora som små företag utifrån era behov. För att möta de behov som just ert företag har väljer vi att inte skapa färdiga paketlösningar. Istället lyssnar vi på er och skapar en skräddarsydd lösning för just ert företag – till ett rimligt priser. Tillsammans stärker vi ert företags varumärke online.

Beskrivning

Marknadskoordinatorn från Aiana marknadsföring hjälper er verksamhet med precis det ni behöver. Ni ska inte behöva betala för tjänster ni inte har behov av. Därför börjar vi alltid med ett samtal där ni beskriver vad ni önskar hjälp med och hur ni ser på er framtida digitala närvaro. Därefter skapar vi en skräddarsydd offert för att möta era behov.

Marknadskoordinatorn från Aiana marknadsföring kan arbeta på flera olika sätt. Ett exempel är att vi kartlägger hela er digitala närvaro och utifrån det skapar en marknadsstrategi, som ni sedan själva arbetar vidare med. Ett annat exempel är att vi regelbundet optimerar hemsidan och sökorden, skapar konto på Google Adwords och social kanaler samt planerar och publicerar en kampanjannons i veckan. Ett tredje exempel är att vi, utifrån marknadsstrategin och fastställda KPI:er, utför optimering av hemsidan utifrån sökordsanalysen, sköter Google Adwords-kontot med den tilldelade budgeten samt publicerar fler inlägg i veckan på önskade sociala kanaler.

SEO

En sökordsanalys utförs där vi undersöker kundernas sökbeteende, sökvolym och sökordets relevans till er verksamhet.

Google Ads

Google Adwords sökordsannonsering ger ert företag en annonseringsplats på Googles första sida vid sökning av produkter eller tjänster inom er bransch

Sociala Kanaler

Vi planerar, skapar content och schemalägger dina sociala medier – 3 gånger i veckan. Du levererar bildmaterial eller så använder vi oss av bilder från en bildbank. Vi skickar statistik i slutet av varje månad.

Webbsidans struktur

Vi skapar en plan hur webbplatsen struktur kan förbättras.